Postnord hovedkontor

Virksomheden – PostNord

Virksomheden | PostNord

PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. Vi sikrer postservicen til private og virksomheder …

Post Danmark er en del af PostNord, der er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden.

Kontakt Kundeservice – Vi er her for at hjælpe dig | PostNord

Kontakt Kundeservice – Vi er her for at hjælpe dig | PostNord

Find svar på dine spørgsmål eller brug vores kontaktformular, hvis du har behov for, at vi hjælper dig.

PostNord Danmark – Wikipedia, den frie encyklopædi

PostNord Danmark eller juridisk Post Danmark A/S er et datterselskab til logistik- og kommunikationskoncernen PostNord, der er ejet af den svenske og den …

Postnord Logistics A/s – Køge 4600 (Brøndby), Ullsvej 1 , CVR …

Art, Hovedkontor. Etableringsår, 1996. Aktivitet (NAC08), Freight transport by road (4941). Se alle aktiviteter. Virksomhedskapital, 500.001 DKK.

Kontakt os på PostNord

Kontakt os på PostNord | PostNord

Der finder du information om vores hovedkontor, samt hvordan du kontakter Investor Relations, Media Relations og lokal kundeservice.

Kontaktoplysninger er tilgængelige på den engelske side. Der finder du information om vores hovedkontor, samt hvordan du kontakter Investor Relations, Media Relations og lokal kundeservice.

Kom i kontakt med PostNord Strålfors Danmark

Kontakt » Kom i kontakt med PostNord Strålfors Danmark

Hovedkontor · Salgsafdelingen · Kundeservice · Læs Ind Kundeservice · Salgsteam · Kim Aarøe Nørgaard · Jeppe Tang Sørensen · Thomas Schroll Jensen.

Kontakt PostNord Strålfors Danmark på +45 33 86 86 86 eller skriv en mail til info@stralfors.dk. Se mere info om Strålfors her på siden.

PostNord Danmark som arbejdsplads – Jobindex

PostNord Danmark som arbejdsplads | Jobindex

Få viden om PostNord Danmark der kan hjælpe dig i din jobsøgning. Se evalueringer af jobglæden, aktuelle ledige stillinger og lønniveau i virksomheden.

PostNord AB – Den Store Danske – lex.dk

PostNord AB | lex.dk – Den Store Danske

16. mar. 2017 — Der er en stemmefordeling på 50/50 mellem de to ejere. Virksomheden har hovedkontor i Solna, Sverige. PostNord har i alt ca. 33.000 medarbejdere …

PostNord AB, dansk-svensk koncern, der varetager befordring og omdeling af breve, pakker og anden post i Norden, inkl. Danmark. PostNord ejes af den danske stat (40 %) og den svenske stat (60 %) og blev dannet i 2009 som en sammenlægning af Post Danmark A/S og det svenske Posten AB (grundlagt i 1636). Navnet PostNord stammer fra 2011. Der er en stemmefordeling på 50/50 mellem de to ejere.

PostNord har fundet nyt 11.500 kvm hovedkontor

17. apr. 2015 — PostNord Danmark har fundet placeringen for sit nye landekontor. Det bliver i København S, hvor man lejer sig ind i kontorlokaler, som PFA …

ByensEjendom formidler viden om byudvikling i Danmark via artikler, konferencer og kurser om investering, udvikling og projekter.

Keywords: postnord hovedkontor, er postnord statsejet