Suffiks synonym

Synonym for Suffiks – Synonymbog.com

Vi fandt 13 løsningsforslag for ordet SUFFIKS som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til SUFFIKS. Det er muligt at få …

SUFFIKS – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

uselvstændig orddel som føjes til slutningen af et ord eller en orddel, og som tjener til at danne en afledning fx -ning i svømning eller -isk i nordisk.

suffiks — Den Danske Ordbog – Ordnet

Synonym for Suffiks her finder du alle synonymer af Suffiks sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Suffiks Synonym

Suffiks Synonym – Dansk Synonymer

Et suffiks er et eller flere morfemer, der sættes efter et ord for at ændre dets betydning. Det er almindelig brugt til bøjninger af ord, fx navneord (ental …

Synonym for Suffiks her finder du alle synonymer af Suffiks sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

Suffiks – Wikipedia, den frie encyklopædi

Behov for synonymer til SUFFIKS for å løse et kryssord? Suffiks har 113 treff. Vi har også synonym til endelse og avledningsendelse.

Synonym til SUFFIKS i kryssord – Kryssordbok

Synonym til SUFFIKS i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Denne liste indeholder synonymer fra latin til dansk (og omvendt) på de almindelige grammatiske betegnelser. … suffiks, afledningsendelse.

Behov for synonymer til SUFFIKS for å løse et kryssord? Suffiks har 113 treff. Vi har også synonym til endelse og avledningsendelse.

Grammatiske betegnelser på latin og dansk – sproget.dk

Synonym til suffiks. Se alle synonymene vi har til suffiks i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Synonym til SUFFIKS – Synonymer.no

Substantiv. partikel fælleskøn. Meget små dele af et stof. (Grammatik) Ubøjeligt småord, præfiks eller suffiks. Synonym: et mærke.

Hva er synonym til SUFFIKS? Søk og finn løsningen i ordboka.

partikel – Wiktionary

Se definitionen af ‘suffiks’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘suffiks’ i den store tekstsamling for dansk.

suffiks – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer og …

Keywords: suffiks synonym