Tv2 korpset 2021

Korpset 4 – 2021 – Om TV 2

Korpset 4 – 2021

Korpset, sæson 4. 12 kendte danskere, der kommer fra vidt forskellige professionelle verdener, mødes nu på Bornholm til otte benhårde dage i ‘Korpset’.

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

Korpset – gjort af det rette stof! Ny sæson på … – TV

Korpset – gjort af det rette stof! Ny sæson på TV 2 og TV 2 PLAY fra 29. august 2022

Hvem kan klare de ekstremt hårde fysiske og mentale udfordringer og gå hele vejen, når 12 kendte danskere, bliver samlet på Bornholm til otte benhårde dage …

Hvem kan klare de ekstremt hårde fysiske og mentale udfordringer og gå hele vejen, når 12 kendte danskere, bliver samlet på Bornholm til otte benhårde dage i ‘Korpset’? Aspiranterne er: Abdel Aziz Mahmoud, Didde-Mie From, Nicolas Dalby, David Sakurai, Mille Gori, Lars Rasmussen, Jill Liv Nielsen, Kristina Schou Madsen, Kasper Kierkegaard, Theresa Eslund, Kristian Bech og Katrine Nim Bruhn.

De gennemførte ‘Korpset’, men hvornår var de allermest …

De gennemførte ‘Korpset’, men hvornår var de allermest pressede undervejs? – TV 2

26. apr. 2021 — Tre ud af 12 aspiranter klarede sig gennem de otte døgn i årets sæson af ‘Korpset’. Det var den tidligere håndboldspiller Rikke Hørlykke, …

Tre aspiranter gik hele vejen i ‘Korpset’. Her kommer du bagom deres oplevelser af de barske døgn.

Korpset – gjort af det rette stof – TV 2 PLAY

De kommer fra vidt forskellige professionelle verdener, men nu mødes 12 kendte danskere på Bornholm til otte benhårde dage i ‘Korpset’. Hvem går hele vejen, …

Kendte danskere afprøves som aspiranter i elitesoldaternes verden

Korpset TV2 – Pogramserie på TV2 med Jægersoldat Erik B

Korpset TV2 – Pogramserie på TV2 med Jægersoldat Erik B- Jørgensen

22. dec. 2022 — Jeg deltager i programserien ”Korpset” på TV2, som en af instruktørene (tidligere Jægersoldater og Frømænd). Læs meget mere om Korpset her.

Jeg deltager i programserien ”Korpset” på TV2, som en af instruktørene (tidligere Jægersoldater og Frømænd). Læs meget mere om Korpset her.

Korpset er slut: Disse tre kendte aspiranter gennemførte

Korpset er slut: Disse tre kendte aspiranter gennemførte | BILLED-BLADET

26. apr. 2021 — Tre sæsoner af ”Korpset – gjort af det rette stof” er tidligere blevet sendt på … GALLERI: Deltagere i Korpset 2021 (Foto: Lars E./TV 2).

Efter otte opslidende døgn i fodsporene på specialstyrkesoldater er TV 2-programmet ”Korpset – gjort af det rette stof” nu ovre. Tre kendte danskere gennemførte.

TV2 ‘Korpset’ på Bornholm

TV2 ‘Korpset’ på Bornholm – prøv selv kræfter med Bornholms natur

TV2 ‘Korpset’ på Bornholm. 12 kendte danskere skal igennem jægerkorpsets træningsprogram for elitesoldater. I 5. sæson af programmet foregår øvelserne endnu …

12 kendte danskere skal igennem jægerkorpsets træningsprogram for elitesoldater. I 4. sæson af programmet foregår øvelserne på Bornholm.

12 kendte danskere er klar til ‘Korpset’ – Her & Nu

Af Rikke Lynge – 8. marts 2021 kl. 12:45. Seks mænd og seks kvinder er som noget nyt i år klar som aspiranter i ‘Korpset’ sæson 4 på TV 2.

Korpset – gjort af det rette stof | Trailer | TV 2 PLAY – YouTube

Korpset – gjort af det rette stof 2021 – Thomas Rathsack

Om de også har det, der skal til, for at kunne begå sig i min tidligere verden, må komme an på en prøve. Vi ses på TV2 engang til vinter 2021. /Rat.

Det er nu officielt: Der kommer en sæson 4 af ‘Korpset – gjort af det rette stof’.Jeg har endnu engang fornøjelsen af at medvirke i ‘Korpset sammen mine mine tidligere kammerater fra Jægerkorpset; Erik B. Jørgensen og Rune Danielsen.

Keywords: tv2 korpset 2021, korpset 2021 tv2, tv2 korpset 2021 deltagere